NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru SCORPION. PROFESIE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST SCORPIONLuna AUGUST 2018 la serviciu

Eclipsa de Soare de pe 11 se petrece în zona carierei pentru tine, deci… cine știe ce se ascunde în spatele aparențelor! Încearcă să fii cât se poate de realist și să nu te lași amăgit de promisiuni mărețe, dar nici tu nu umfla balonul mai mult decât trebuie. Să ai încredere în tine e perfect, dar aici vei avea, luna aceasta, cel mai mult de lucrat: căci ai încredere ori prea mult, ori deloc, depinde în ce zonă a psihicului te afli.

Încearcă să te înțelegi mai bine pe tine însuți, să-ți dai seama ce vrei și mai ales ce păți face pentru succesul tău, deci ia taurul de coarne și fă ce crezi că e mai bine pentru tine. Nu crede nici că ești atotputernic sau atoateștiutor, dar nici că ești cel mai ghinionist om din lume în plan profesional. O atitudine moderată ar fi de preferat, ca să nu lași egoul s-o ia razna!

Nu te simți pe deplin apreciat sau sprijinit, mai ales de oamenii la care ții (familie, prieteni, colaboratori direcți), ci ai mereu impresia că lumea te vorbește pe la spate, că ți se pregătește cine știe ce, fără ca tu să știi, dar poate exagerezi un pic.

Nu ești în cea mai bună formă psihică pentru provocări dificile în carieră, dar ar putea fi un moment bun să stai de vorbă cu tine, cel din interior, cu sufletul tău, cu potențialul tău și să-ți dai seama ce calități latente ai pe care nu le-ai scos la lumină sau nu le-ai folosit eficient. Descoperă-le, scoate-le la iveală și apoi pune-le la treabă!

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Esti GEAMAN? Afla mai multe!