GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru SCORPION. BANI.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST SCORPIONLuna AUGUST 2018 prin portofel

Nici ție nu-ți vine a crede ce bine arată schimbarea de registru din bugetul propriu, de luna aceasta, pentru că e chiar un salt binevenit! Mai apar ceva bănuți la orizont, se resimte o creștere, ceea ce te face să fii mult mai sigur pe tine. De fapt, acest salt depinde foarte mult și de curajul tău de a porni ceva nou, de a investi, sau, dacă deja ai făcut-o înainte, atunci acum observi efectele îndrăznelii tale.

Orice nou început este posibil: de exemplu o afacere nouă sau o etapă nouă în cea existentă ce te va propulsa spre un nivel superior, curând. O investiție de zile mari pe care o pregătești de ceva vreme și căreia acum i-a venit momentul să ia startul. O plată care tot stătea în așteptare și pentru care nu aveai încă toți banii, acum, în sfârșit, poate fi făcută. Simți că mai respiri și tu și ești mulțumit de nivelul pe care te afli.

În jurul datei de 11 ai putea face o plată care va avea efect eliberator pentru tine, de parcă ți s-ar lua un bolovan de pe inimă.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP