GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru SCORPION. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST SCORPIONLuna AUGUST 2018 în suflet

Dacă e să fie cineva săgetat de amor, luna aceasta, tu ai putea fi acela, pentru că nici nu știi de unde apare dragostea! Poate chiar iubirea aceea fulgerătoare, nebunească, la prima vedere, care te zăpăcește și-ți ia complet mințile, deci ai grijă ce faci cu inima ta! Dacă nu ești pregătit pentru asemenea pasiune, păzește-te, dar dacă așteptai acest miracol de multă vreme, scaldă-te pur și simplu în sentimentele vii și aprinse care ți se oferă pe tavă.

Există și riscuri când vine vorba de amor nebun, acela de a iubi pe cineva… din afara cuplului oficial, și atunci să vezi aventură! Pui în pericol viața de familie, liniștea de acasă, dar un Scorpion se pricepe să joace pe două fronturi la o adică astfel încât să împaci și capra și varza, adică și viața de cuplu, și iubirea paralelă, în caz că se ivește.

Dacă nu ești căsătorit, pasiunea aceasta te poate trimite direct în săptămâna oarbă, când ai putea face deja promisiuni de căsătorie mult mai devreme decât ar necesita construcția unei relații solide, dar unde-i pasiune, nu te pui! Te-a luat flama și nu te poți abține!

Poate chiar din prima zi a lunii cazi pradă șotiilor lui Cupidon și-ți pierzi complet uzul rațiunii. Dar ce-ți mai place!

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP