NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru RAC. PROFESIE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST RACLuna AUGUST 2018 la serviciu

E liniște deplină în zona carierei pentru tine, nicio planetă nu traversează aceste zone, de parcă nimic nu s-ar întâmpla. Poate îți convine această aparentă monotonie, pentru că te mai poți ocupa și de altele – de exemplu de cuplu, de iubire, de bani – dar dacă e liniște în acest sector al vieții nu înseamnă că te plictisești.

Ai starea potrivită și poate și ambiția necesară pentru a găsi ceva nou și interesant de studiat. Ai putea descoperi ori persoanele care să-ți fie exemple, mentori, îndrumători într-un domeniu care te atrage, ori informațiile cele mai potrivite pentru a te apuca de studiu. Dacă vrei să te înscrii la un curs, alege cu sufletul, adică să ai o anumită afinitate cu acel domeniu, altfel vei dormi în front de la prima zi de curs.

Totuși, există un eveniment special luna aceasta – conjuncția dintre Marte retrograd și Luna Neagră în Vărsător – care atrage atenția asupra carierei. Stai departe de orice situație riscantă, stai departe chiar de prieteni și colegi, nu face planuri mari de viitor, entuziasmat la culme, pentru că s-ar putea să nu ducă nicăieri. Există unele mici pericole ascunse în calea ta care, mai devreme sau mai târziu, îți pot crea neplăceri și să descoperi că ai avut încredere în cine nu trebuia sau ai fost prea visător și ai investit prea multă energie într-o direcție nepotrivită.

Deschide bine ochii și vezi spre ce îți canalizezi acum energia și speranțele, ca nu cumva să fie simple utopii imposibil de materializat vreodată.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Esti GEAMAN? Afla mai multe!