GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru RAC. BANI.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST RACLuna AUGUST 2018 prin portofel

Nici tu nu știi cum să privești banii luna aceasta: cu curaj, fără să te uiți la sume, și să-i cheltui, că doar banii sunt făcuți să circule, sau să-i ții la saltea, gândindu-te că pot veni și vremuri mai grele. Ești tras în două direcții: între curaj și frică, între acțiune și rezervă, între prudență și imprudență, având de mai multe ori tendința de a deschide portofelul, ca mai apoi să regreți abuzurile făcute.

De fapt, curajul poate fi canalizat într-o direcție nouă legată de bani, de exemplu de a porni o afacere, de a face o achiziție scumpă, dar nu e o decizie picată din cer, peste noapte, pe care nu ai apucat să o analizezi pe toate părțile – aici da, riscul ar fi mare! – ci una la care te gândești deja de luni de zile. Ceea ce decizi acum legat de bani, s-ar putea să-și arate efectele abia luna viitoare, deci ține minte acest lucru: ai curajul de a da startul, dar conștient că vei vedea roadele în timp, în câteva luni de acum încolo.

În jurul datelor de 8-9 august ai putea lua o decizie îndrăzneață cu banii tăi, menită să restabilească o oarecare stare de liniște peste bugetul tău. Dacă ești capul familiei, pe umerii tăi stau acum cele mai grele decizii.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP