GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru RAC. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST RACLuna AUGUST 2018 în suflet

Uf, de când aștepți tu să plece Luna Neagră din zona căsătoriei, că prea a făcut ravagii… A răcit sentimentele, a scos la lumină emoții nedorite, te-a făcut să suferi și să-ți pierzi încrederea în partener sau instituția căsătoriei, dar acum, după ce mica piază rea pleacă din Capricorn – pe 6 – parca se ridică o piatră de pe inimă. În sfârșit poți să privești căsnicia cu mai mult optimism decât în ultimele 9 luni, pentru că da, cu Saturn, Luna Neagră și cu Pluto, simultan în zona căsătoriei, clar că n-au adus prea multă fericire în doi. Dar ce a fost mai greu a trecut, și acum te poți gândi la jumptatea ta cu alt tonus. Dacă erai singur, poți să speri în sfârșit la căsătorie, de parcă toate piedicile din ultima vreme dispar ca prin farmec.

Rămân acolo Saturn și Pluto, așa e, dar ei pot fi doi protectori maturi care nu te lasă să faci greșeli, așa cum poate ai mai făcut sub imperiul trecerii Lunii Negre prin zona căsătoriei. Cu Jupiter încă în zona iubirii, ar trebui să speri la vremuri mai bune și la sentimente mai intense, că prea se răciseră în ultima vreme. Poți visa din nou la pasiune, la declarații de dragoste, la cereri în căsătorie, la reînnoirea jurămintelor de iubire, deci ridică ochii din pământ și speră!

Poate fi mult mai bine decât înainte căci ce a fost mai greu și mai urât s-a dus! Nu mai scormoni trecutul și bucură-te de emoțiile care-ți dau târcoale. Fii prudent, totuși, căci riscul de a călca strâmb încă se menține, deci nu te arunca în focul pasiunii fără să te gândești la jumătatea ta oficială. Oricâtă nevoie de iubire ai avea, nu o căuta neapărat în afara casei!

În jurul datei de 5, ai o discuție cu totul specială cu jumătatea ta sau poate chiar faci sau ți se face o cerere în căsătorie de toată frumusețea!

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP