GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru PESTI. PROFESIE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP
Inapoi la HOROSCOPUL LUNII AUGUSTLuna AUGUST 2018 la serviciu

Ai o stare de confuzie greu de controlat, la care își va lăsa amprenta și eclipsa de Soare de pe 11 august, și care, în cazul tău, se formează chiar pe zona dedicată muncii. Metaforic vorbind ce este o eclipsă de Soare? Ceva se ascunde și apoi iese din nou la lumină. Imaginează-ți același lucru și în proiectele tale de la serviciu, pentru că e posibil să descoperi acum aspecte care nu-ți erau accesibile sau care erau acolo dar nu le vedeai tu în lumina de acum. E vremea revelațiilor, a adevărurilor, a cunoașterii realității așa cum e, dar nu strică să deschizi ochii și să înțelegi situația, bună – rea.

Încearcă să-ți păstrezi calmul în tot ce faci, să nu te ambalezi prea tare în nicio direcție, oricât de mult te-ar entuziasma, pentru că orice reacție exagerată poate genera situații neplăcute și mai ales o stare psihică foarte fragilă. Ai multe de învățat luna aceasta și dacă tot ce înveți devine bagaj de experiențe pentru viitor, atunci poți spune că te mai îmbogățești cu ceva.

Ai mult de lucru la serviciu, dar dacă e în joc reputația ta – ori s-o mai crești un pic, ori s-o repari, în caz că s-a mai știrbit pe ici, pe colo – nu vei sta pe gânduri: tragi tare, oricât de greu ar fi! Cel mai greu de lucrat e la capitolul orgolii, deși nu ești tu chiar genul de om care ține atât de mult la orgolii, dar dacă ai în preajmă colegi cu nasul pe sus care o țin doar pe a lor, va fi extrem de greu să lucrezi în compania acestora. Tot tu vei face sacrificii și vei renunța la propriul ego, sperând să fie o lecție și pentru alții.

Nu înseamnă că nu ai și tu principiile tale solide, dar de ce să-ți pui în joc renumele, valoarea și imaginea doar pentru a te certa cu alții: lasă-i să creadă ce vor și renunță tu, în favoarea lor. Te vei simți mai bine, numai că și aceste frustrări se cam adună. Nici nu știi când vor răbufni!

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

 


Esti GEAMAN? Afla mai multe!