GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru PEȘTI. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP
Inapoi la HOROSCOPUL LUNII AUGUSTLuna AUGUST 2018 în suflet

Încă de luna trecută, de la cea mai recentă eclipsă de Lună, tu simți ceva special legat de inima ta, de parcă s-a cuibărit acolo o emoție nouă sau nu mai poți sta locului dacă nu spui clar și tare ce simți. Vrei să scoți la lumină dragostea ta, nu mai poți nici să taci, nici să aștepți, ci a venit vremea unor mărturisiri de suflet care pot avea efecte colosale pentru viața ta sentimentală. Simți că ți se pregătește ceva – acest lucru se va întâmpla mai degrabă spre final de an – dar acum e un trac ciudat care pune stăpânire pe sufletul tău.

Cu Venus încă în Fecioară, în primele zile ale lunii, te apleci asupra vieții în doi cu responsabilitate, cu un soi de supunere docilă, dornic ca lucrurile să meargă mai bine între voi. Nu vrei să mai lași nimic la voia întâmplării, ci încerci să aranjezi lucrurile cât se poate de limpede ca să nu lași loc de suspiciuni și întrebări. Spre final de lună, însă, deși există un dialog viu și constructiv între parteneru, parcă totuși ceva lipsește, de parcă nu ați privi amândoi în aceeași direcție spre viitor.

Uneori vă puneți unul altuia bețe în roate, când spui tu ceva – partenerul spune nu, când spune el ceva – tu îi tai repede tot cheful, deci nu va fi ușor să vă puneți de comun acord. Așteaptă să intre Soarele în Fecioară, în ultima decadă, ca să reveniți la o stare de lucruri ceva mai calmă.

În jurul datei de 16 te poți aștepta la o schimbare benefică în relația de suflet.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP