GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru PEȘTI. BANI.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP
Inapoi la HOROSCOPUL LUNII AUGUSTLuna AUGUST 2018 prin portofel

Iubești banii, de fapt iubești senzația plăcută pe care fiecare leu care îți intră în portofel ți-o oferă. Că-s mulți sau că-s puțini, nu prea contează, pentru că tu știi să te bucuri de gustul lor dulce indiferent de câte zerouri conțin acele sume. Ba chiar devii și foarte generos de vreme ce simți nevoia să împarți și la alții ceva din bunăstarea ta, fie că e una care îți permite orice lux sau doar strictul necesar.

Simți nevoia să oferi ceva din binele tău celor la care ții, de aceea nu te vei uita la bani dacă aceștia au scopul de a aduce un zâmbet pe chipul persoanei iubite sau de a alunga tristețea cuiva care nu are cât ai tu. Ești mărinimos, altruist, generos, filantrop, bun creștin, zi-i cum vrei, dar tu consideri că dar din dar se face rai și îți arăți recunoștința pentru ceea ce ai oferind și altora. Așa ești convins că acei bani se vor întoarce la tine înzecit!

În jurul datei de 6 august ai putea primi – sau oferi – un dar scump care aduce bucurie.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP