NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru LEU. PROFESIE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST LEULuna AUGUST 2018 la serviciu

În sfârșit, Luna Neagră își dă demisia de la locul tău de muncă și se mută la alt departament… Poți considera plecarea sa din Capricorn exact eliberarea de care aveai nevoie pentru a mai răsufla și tu un pic.

Nu înseamnă că se limpezesc orizonturile și la serviciu curge doar lapte și miere, pentru că ești încă sub jurisdicția severă a lui Saturn și a lui Pluto, dar măcar ai scăpat de o mică piază rea care-și baga coada în treburile tale de serviciu. De acum ar trebui să-ți iasă mult mai bine toate sarcinile, să vezi rezultatele eforturilor depuse și să nu mai ai sentimentul că muncești în zadar.

Frumosul trigon dintre Saturn și Uranus, în zodii de pământ, te vor ajuta să dai randament în orice activitate profesională în care investești timp și energie, dar nimic nu se ridică peste noapte. Da, poți ținti sus, cât mai sus, dar nu te grăbi, sub influența lui Uranus aflat în zona carierei și care ridică mult ștacheta ambițiilor tale, deci nu uita să vâslești lent, fără grabă.

Ești încă pe drumul unei construcții de toată frumusețea, dar mai durează până ajungi acolo unde visezi. Dar ești pe drumul ce bun, și de acum, fără Luna Neagră ca inamic la serviciu, ai putea să vezi și tu efectele muncii tale într-o altă lumină. Se mai liniștesc spiritele, nervii și parcă nu mai ești atât de obosit.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Esti GEAMAN? Afla mai multe!