GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru LEU. BANI.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST LEULuna AUGUST 2018 prin portofel

A ține banii doar la saltea, fără să ai curajul să-i investești, nu e cea mai bun soluție în momentele de criză. Cum să faci alți bani dacă tu ții cu dinții de cei pe care îi ai, fără să-i faci să genereze alți bani, la rândul lor? Deschide pușculița, scoate de acolo atât cât e nevoie – nu toți, nu spune nimeni să rămâi fără rezerve! – și folosește-i în direcțiile care cer acum obligatoriu unele investiții.

Simți o schimbare de registru în privința banilor, ca și cum, din starea de frică care te ținea captiv și nu te lăsa să cheltuiești niciun leu, dintr-o dată începi să vezi și tu orizonturile și să mai ai cât de cât curajul de a folosi banii. Nu-i economisi la sânge, nu-ți refuza micile plăceri ale vieții doar pentru că momentan ești pe teren fragil, ci gândește pozitiv și spune această afirmație ca pe un refren: vor veni și vremuri mai bune.

În jurul datei de 3 august ai putea vedea deja o luminiță de mai bine la orizont!

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP