GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru LEU. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST LEULuna AUGUST 2018 în suflet

Eclipsa de Soare de pe 11 e declanșatorul furtunilor pentru tine, dar e greu de spus ce emoții se dezlănțuie. Poate tu te arăți lumii într-o altă lumină decât înainte, te descoperi pe tine însuți cu alți ochi, și dacă te schimbi, e normal ca și cel care te iubește să-și pună întrebări legate de tine. Oare cine ești? Oare cum ești tu cu adevărat? Oare ce gânduri și planuri ai? Și tu îți pui aceste întrebări de ceva vreme, întrebări existențiale la care poate ai mai găsit răspunsuri pe parcursul ultimelor luni, dar partenerul parcă abia acum începe să se întrebe.

Marte și Luna Neagră vor fi alături în Vărsător și vor zgândări un pic viața în doi încât… cine știe ce vor scoate la iveală? Nu e chiar cel mai fericit moment pentru un Leu, deoarece viața de cuplu scârțâie un pic sau cere o altă viziune decât înainte.

Luna Neagră nu a mai trecut prin zona cuplului de acum 9 ani, ca atare, dacă nu ai fost căsătorit în ultimii 9 ani, te trezești brusc în fața unei provocări greu de gestionat pentru tine și partener. Problema s-ar putea să nu fie neapărat la tine, ci la jumătatea ta, care dintr-o dată își revendică niște drepturi noi: dreptul la libertate, dreptul la propriul timp personal, dreptul de a petrece cu prietenii, nu doar cu tine, ca și cum a venit vremea unei eliberări pentru el (dar oare nu și pentru tine?). Totul e să nu vreți să vă eliberați de-a binelea!

În jurul datei de 12, deci chiar sub imperiul eclipsei de Soare, ceva ciudat se înfiripează în inima ta, dar parcă nu ai curajul nici s-o lași să se manifeste sau să se dezvolte, și nici s-o recunoști, sunând mai degrabă a iubire platonică față de cineva. Era un cântec cândva care spunea: ne cunoaștem din vedere… Ceva de genul acesta ai putea simți și tu față de cineva, deși știi că nu poate ieși nimic de aici decât câteva zâmbete sau priviri furate. Dar poate că-ți place senzația, chiar dacă nu duce nicăieri…

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP