NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru FECIOARA. PROFESIE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST FECIOARALuna AUGUST 2018 la serviciu

Nu e deloc o lună ușoară pentru tine, ai și inamici astrali, dar ai și susținători, deci pregătește-te pentru un carusel de stări contradictorii. Începi luna cu guvernatorul tău, Mercur, retrograd în Leu, ceea ce generează o stare de emotivitate crescută, de neîncredere în forțele tale, de teamă de a te manifesta, încât preferi să stai în umbra ta, cuminte.

Totul culminează cu eclipsa de Soare de pe 11 august care pe tine te răscolește emoțional, încât stai pe un butoi cu pulbere. Orice fleac te poate arunca în aer, și această stare se poate resimți, desigur, și în carieră.

Tu ești cel vizat de conjuncția pe care Marte retrograd o face cu Luna Neagră în Vărsător, adică exact la serviciu pentru tine, deci pregătește-te pentru un moment tensionat în relația cu colegii, cu tovarășii tăi de lucru. Ceea ce credeai că merge bine, că evoluează într-o direcție promițătoare, parcă dă înapoi. Nu va fi ușor, orice e posibil sub influența acestui aspect negativ de care nu ai mai avut parte de foarte mulți ani: să-ți dai demisia la primul impuls, să spui ceva ce vei regreta mai târziu, să fii atacat de colaboratori pe drept sau pe nedrept, să ai reacții agresive care nu te pun în cea mai bună lumină, să faci o greșeală de zile mari care va fi greu de reparat după aceea, deci ai grijă la impulsurile de moment.

Dacă simți că ți se ridică tensiunea într-un moment delicat, mai bine te retragi și aștepți să-ți treacă decât să reacționezi sub impulsul acelei energii ce poate strica totul.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Esti GEAMAN? Afla mai multe!