GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru FECIOARA. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST FECIOARALuna AUGUST 2018 în suflet

Deși problemele nu sau terminat pentru sufletul tău, măcar ai parte de o schimbare de registru. În sfârșit, Luna Neagră părăsește Capricornul, zodie care se ocupă de iubire, în cazul tău, ca atare senzația de apăsare care te-a marcat în ultimele 9 luni pare să te lase în pace. Poate pe ultima sută de metri, mai generează câteva ultime furtuni nedorite prin inima ta, dar după acea poți răsufla ușurat, pentru o vreme, semn că ce a fost mai rău a trecut.

Nu te simți chiar bine în pielea ta și această stare ciudată se poate transmite și asupra vieții în doi. Dacă tu nu te placi prea mult pe tine, vinovată fiind și eclipsa de Soare de pe 11, e normal să nu te prezinți tocmai bine nici în relația cu sexul opus, deci cum să-l faci pe cel din fața ta să te iubească dacă tu îți găsești doar defecte?

Norocul tău e intrarea Soarelui în zodia ta, în ultima săptămână, ceea ce te ajută să lupți cu stările negative de la începutul lunii și să vezi din nou soarele deasupra capului.

Cum luna vine și cu o zi cu ghinion – chiar pe 13 – fii atent la tot ce se petrece în cuplu, pentru că riscul unei separări… planează, dar pe care îl poți evita dacă nu te lași copleșit de orgolii sau nervozitate. Unele cupluri pot avea parte și de astfel de situații, pentru că descoperă, brusc, că nu mai mai cred în aceleași principii după care s-au ghidat cândva, și decât să vâslească fiecare în alt sens, mai bine o ia fiecare pe drumul său, cu șansa unui alt început.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP