GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru FECIOARA. BANI.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST FECIOARALuna AUGUST 2018 prin portofel

Trecutul revine în actualitate cu un impact major asupra ta, de parcă descoperi dintr-o dată urmările propriilor tale acțiuni financiare. Ai făcut greșeli legate de bani în trecut? Ai cheltuit în neștire? Ai luat o decizie mai puțin inspirată acum câteva luni? Ai cheltuit o sumă pe ceva nepotrivit acum câteva săptămâni? Toate aceste amintiri dau acum năvală și ți se așează pe umeri ca un balast care cere de la tine reacții rapide.

Nu te vei lăsa copleșit de aceste erori de altădată, ci dimpotrivă, ele te mobilizează să iei imediat alte decizii, mai bune, măcar acum, în ceasul al doisprezecelea. Iei taurul de coarne, așadar, și schimbi ce se poate schimba pentru a repara erorile anterioare, unele poate făcute la începutul acestui an, și vei fi mândru de acțiunile tale de acum. Reușești să ștergi cu buretele multe gafe de demult și să le dai acum șansa de a redresa bugetul.

În preajma datei de 18 ai putea găsi o astfel de soluție salvatoare care îți revigorează contul!

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP