NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru BERBEC. PROFESIE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Inapoi la HOROSCOPUL LUNII AUGUSTLuna AUGUST 2018 la serviciu

Începi luna cu simț de răspundere, dornic să duci la îndeplinire unele din cele mai dificile proiecte de la serviciu, doar că după ce Venus iese din Fecioară, nu-ți mai stă gândul prea mult la muncă, tare ai vrea și tu o vacanță.

Mercur retrograd în primele zile ale lunii te cam ține legat de locul de muncă, pentru că ai fost probabil foarte ocupat sau prins în tot felul de acțiuni și ți-au rămas multe treburi neterminate sau nerezolvate iar acum vine și vremea lor să le aduci la zi. E deci o perioadă mai degrabă dedicată restanțelor sau datoriilor care așteaptă deja de ceva vreme, pentru că nu are rost să le mai cari după tine.

Evenimentul cheie al lunii este ieșirea Lunii Negre din Capricorn, din zona carierei, și e ca o gură de aer proaspăt după câteva luni de probleme apăsătoare. Nu ai fost tocmai mulțumit de cariera ta de la începutul anului, iar acum, cu Luna Neagră departe de zona carierei, te poți bucura de profesorii maturi care rămân încă în Capricorn – Saturn și Pluto – care își vor exercita autoritatea ta fără a mai veni cu atâtea bețe în roate, predici sau pedepse, cum au făcut pe perioada trecerii Lunii Negre alături de ele prin Capricorn.

Ai mari șanse să te ocupi de o activitate cu un consum mare de resurse – energie, timp, răbdare, efort – care va evolua lent o perioadă mai lungă dar roadele care se întrevăd deja sunt promițătoare și te pot propulsa pe alt nivel profesional. Orice activitate productivă, constructivă, în care trebuie să muncești chiar și fizic, este favorizată deci hai, pune mâna pe lopată și la treabă!

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Esti GEAMAN? Afla mai multe!