GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru BERBEC. BANI.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Inapoi la HOROSCOPUL LUNII AUGUSTLuna AUGUST 2018 prin portofel

Ai tendința de a face mereu comparații: banii tăi comparativ cu cei ai partenerului, situația ta materială față de cea a vecinului, salariul tău comparativ cu cel al colegului, dar nu faci bine așa! De multe ori, în comparație, vezi mai degrabă lipsurile și marile diferențe care te așează pe tine pe un nivel mai mic, ceea ce poate genera emoții negative.

De fapt, vei avea senzații ciudate vis-a-vis de bani, luna aceasta, chiar unele resentimente, temeri, ca și cum ar fi cei mai mari inamici ai tăi, poate pentru că treci printr-un eveniment asemănător unuia de acum câțiva ani când ai stat foarte prost cu banii și ai aceleași gânduri de atunci. Nu te poți abține să nu compari ce ai față de ce nu ai iar din această permanentă așezare în balanță, balanța va fi mai tot timpul în dezechilibru, trăgând mai degrabă spre NU AM decât spre AM.

Fii foarte atent în zilele de 5 și de 15, când riscurile sunt prin preajmă.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP