GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru BERBEC. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Inapoi la HOROSCOPUL LUNII AUGUSTLuna AUGUST 2018 în suflet

Dacă e să fie cineva norocosul astrelor în materie de iubire, tu ai putea fi acela, pentru că aglomerația de energii acolo, în sectorul iubirii, acoperit de Leu pe harta ta, te poate ajuta să-ți împlinești orice dorință. Eclipsa de Soare ce va avea loc luna aceasta pe fondul zodiei Leului scoate la iveală emoții noi, senzații nemaitrăite, ca să te bucuri de iubire într-o altă tonalitate decât înainte.

Totuși, dragostea nu vine numai cu daruri, ci și cu probe de încercare, probe cu care însă ești obișnuit, pentru că prezența Nodului Nord în zona iubirii, de câteva luni bune, ți-a dat deja o mulțime de lecții de viață legate de felul tău de a iubi și de a primi iubirea. Și acum ai putea avea parte de astfel de revelații – și mai plăcute, și mai puțin plăcute – direct legate de ceea ce vrea inima ta cu adevărat, ceva care să te ajute să iei cele mai bune decizii pentru tine și jumătatea ta.

Intrarea lui Venus în Balanță, care se ocupă de viața în doi, poate fi un avantaj pentru acele cupluri care treceau prin ceva momente dificile iar întâlnirea dintre Marte, guvernatorul tău, cu Luna Neagră, pe la mijlocul lunii, te poate face să rescrii viitorul relației de cuplu, ajungând la concluzii menite să facă lumină.

În jurul datei de 10 august ai putea primi un fel de semn divin legat de iubire, un răspuns la o întrebare care te macină de multă vreme, o îndrumare din astral menită să aducă liniște, de parcă descoperi că dorințele tale se împlinesc și că rugăciunile tale au fost auzite, ca atare crede cu tărie în iubire și mai ales în faptul că cineva acolo sus te aude și te iubește.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP