GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SAGETATOR. Horoscop 2018 * VIII. Influenta NODULUI NORD.

Influenta NODULUI NORD in 2018.

Până pe 15 noiembrie, NODUL NORD se afla în LEU si te mai tine încă pe băncile scolii, la propriu sau la figurat. Încă mai are câte ceva să-ti predea, ceva ce te va face să fii mândru de tine, care va atrage admiratia si respectul lumii asupra ta, ceva ce te va scoate în evidentă si te va pune în lumină. Vei iubi ceea ce devii, deci apleacă-te serios asupra elevului din tine, cizelează-l, trimite-l la scoală, înscrie-l la cât mai multe cursuri, din cât mai mutle domenii, educă-l, înaltă-l, dezvoltă-i capacitătile intelectuale, du-l la toate cursurile si seminariile pe care viata ti le oferă. Vei deveni mai bun, dar, mai ales, vei deveni unic, acum se formează personalitatea ta compatibilă cu sensul vietii tale, cu menirea ta pe pământ. E un proces de cunoastere si de auto-cunoastere si ceea ce descoperi te va ajuta să te remarci, să găsesti starea de bine, fericirea, împlinirea, încrederea în tine, motivatia si auto-determinarea. Bravo, încă din 2017 te ocupi atât de serios de tine, de mintea ta, de spiritul tău, iar procesul se desăvârseste anul acesta ca, alti 18 ani de acum pncolo, să evoluezi ca un spirit nou si strălucitor. Spiritualitatea, religia, studiul, arta, filosofia, călătoriile, căutările tale intelectuale sunt parte din procesul tău de slefuire a diamantului, si meriti toate laudele pentru ceea ce creezi în tine însuti.

Îndemnul perioadei: învaţă, extinde-ţi orizonturile, nu te limita la lumea strâmtă în care ai trăit până acum, priveşte în sus, priveşte departe, visează cu curaj, propune-ţi ţeluri noi, upgradează-te, deschide-te spre spiritualitate, află, descoperă, informează-te, călătoreşte! 


PIETRELE NOROCOASE pentru BALANTA in 2018:

TURCOAZ, PIATRA LUNII, JASP ROSU, AGAT DE BOTSWANA.


Un an mai bun decat scrie in horoscop!

ACVARIA

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8