GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SAGETATOR. Horoscop 2018 * II. Influenta lui JUPITER.

Influenta lui JUPITER in 2018.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie – cu un plus de energie martiană în ianuarie – te face să te simti cam ciudat, ca un cal de curse care tropăie nelinistit înainte de marele start. E o energie tinută pe loc, controlată, pentru că nu mai ai răbdare, vrei ceva să se întâmple în viata ta, ai planuri mărete, vrei o grămadă de lucruri noi, dar nu poti porni atunci când ai vrea tu. Trebuie să mai astepti un pic, să astepti ca Jupiter să iasă din acest sector mai sumbru si izolat al cerului, care nu prea te bucură, ci parcă te simti dat la o parte, neglijat, anonim, nevăzut, cu un potential nefolosit la justa valoare. Dar nu e decât pregătirea în tăcere a marii relansări de la finalul anului! Acum esti cam obosit, l-ai avut anul trecut si pe Saturn în zodia ta, si probabil încă mai resimti efectele sale… ca atare acest Jupiter în Scoprion e ca o bine meritată pauză, ca o retragere din iuresul vietii, ca o convalescentă după boală, ca un somn binefăcător înainte de a da startul unei etape noi în viata ta, deci foloseste aceast calm aparent, pentru a-ti reevalua viata, pentru a pregăti cu pasiune, dar fără să spui la nimeni, marile tale intentii, dar care e bine să pornească abia după ce Jupiter iese din Scorpion! Ca atare 2018 e un fel de an de asteptare, dar o asteptare activă, nu stând pe loc sperând la o minune, ci pregătind în tot acest timp resursele de care te vei folosi mai apoi cu surle si trămbite. Da, acum pregătesti terenul, stând în umbră, stiind că se apropie vremea ta curând, ca o rachetă care, înainte de a tâsni în cosmos, are o întreagă procedură de operatiuni de verificat. Apoi 3, 2, 1… porneste motoarele!

Iar motoarele pornesc odată cu mutarea lui JUPITER în SĂGETĂTOR după 8 noiembrie ceea ce e evenimentul major al anului. Nu doar pentru tine, ci pentru orice altă zodie, deoarece e întoarcerea lui Jupiter… acasă! Jupiter se simte cel mai bine în Săgetător, aici e casa lui, deci are si cea mai mare influentă si putere aici, de aici îsi extrage el seva, ca atare tu esti beneficiarul direct al acestui trimis special. El e reformatorul care îti activează viata, e justitiarul care îti face dreptate, eliberatorul care îti redă libertatea, profesorul care îti predă cele mai utile lectii de viată, mentorul care te ia sub aripa sa pentru a te forma, aripa ta protectoare, doza ta de vitamine, tovarăsul de aventură, camaradul tău de distractie si joacă, generatorul tău de energie, motorul propulsor spre marile tale tinte… Cel mai frumos moment al anului, de care te vei bucura mai apoi si în 2019, evenimentul vedetă care vine cu daruri: multă energie pozitivă si o portie uriasă de… noroc! Deschide portile să intre norocul în casa ta, pentru că-l astepti pe Jupiter să se reîntoarcă încă din 2006. Încarcă-ti bateriile de la izvorul de bunăstare si stare de bine, pe care Jupiter ti le aduce în dar, si valorifică din plin comoara pe care ti-o aduce plocon la poartă!


Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8