GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru VĂRSĂTOR. PROFESIE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP
Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE VARSATORLuna OCTOMBRIE 2018 la serviciu

Nici tu nu știi cum să tratezi această perioadă: e de bine sau de rău că Marte e în zodia ta? Păi e și bine, e și rău. Dacă ar fi doar Marte, ai fi plin de energie, dornic de afirmare, ai face planuri mărețe de viitor, ai lupta pentru visele tale cele mai înalte. Sună bine, nu? Dar vai, e acolo, umăr la umăr, și Luna Neagră într-o rarisimă conjuncție cu Marte… de aceea e și bine e și rău.

Această conjuncție poate scoate la iveală și ceea ce nu-ți place la tine, poate canaliza energia și în direcții nepotrivite ție sau altora, deci ai grijă în ce te bagi. Nu lăsa latura urâtă a caracterului tău – deh, acele puncte sensibile pe care de obicei reușești să le ții sub control ca să nu le vadă nimeni – să te domine, că cine știe ce impresie lași. Imaginea ta poate avea de suferit, deci fii atent la tot ce spui, la tot ce faci, la direcția spre care investești energie, ca nu cumva să faci vreo gafă care să lase o mare pată pe renumele, reputația sau imaginea ta.

Te simți cumva atacat din toate părțile, dar și tu riști să faci unele erori care te pun într-o lumină cam proastă. Încă de luna trecută te lupți cu toată lumea, ai impresia că toți s-au aliat împotriva ta, că au ceva cu tine, dar dacă nu ar exista aceste afronturi directe și dure, cum ai lua măsurile cele mai potrivite pentru a deveni și mai bun? Luptă deci cu slăbiciunile tale, cu defectele tale, cu limitele tale, nu te mai teme de viitor, de ceea ce urmează să se întâmple în viața ta, ci înțelege că toate aceste hopuri prin care ai ocazia să treci pot fi, la urma urmei, benefice pentru a te determina să elimini ceea ce nu e bun pentru tine și să repari ceea ce n-a mers.

Jupiter, încă, în zona carierei și luna aceasta, însoțit de Venus, pot fi aliați de nădejde pentru ca tu să treci cu brio de multe provocări profesionale deloc ușoare și din care ai numai lucruri bune de învățat. De luna viitoare vei începe să prinzi rădăcini pe terenul pe care-ș pregătești deja de vreun an de zile, dar care a mai scose la iveală și unele buruieni. Acum, la final, curăță terenul de buruieni și lasă terenul curat pentru etapa următoare!

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP