GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru VĂRSĂTOR. DRAGOSTE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP
Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE VARSATORLuna OCTOMBRIE 2018 în suflet

Cum să te simţi în largul tău cu Marte şi Luna Neagră în conjuncţie chiar în zodia ta? Dacă eşti genul care pune accent pe jocul seducţiei, pe iubiri aventuroase, fără viitor, fără obligaţii, poate e exact resursa de care aveai nevoie pentru a face cuceriri pe bandă rulantă, dar dacă eşti genul de om care caută ceva serios, solid, hm… nu sună tocmai bine. Ai putea face promisiuni imense legate de căsătorie – poate chiar faci o cerere în căsătorie la primul impuls, furat de val – dar poate ar fi bine s-o iei mai uşor, căci marile declaraţii sau cereri în căsătorie făcute sub imperiul unui astfel de eveniment astral s-ar putea să nu ducă acolo unde speri – sau unde speră cel care le ascultă.

Eşti la faza de visare, deocamdată, şi e normal să sune utopic, prea frumos ca să fie adevărat, de aceea ar fi bine să te rezumi doar la vise şi dorinţe aruncate în neant, fără a le alimenta prea tare. Multe din visele pe care le transpui acum în declaraţii se vor destrăma, se vor risipi, se vor dezumfla, deci las-o mai moale cu marile angajamente de genul vom face… şi vom drege… şi ne vom căsători… şi vom avea copii.

Există riscul ca aceste declaraţii cu iz pasional să nu se concretizeze niciodată şi cine le-a crezut… vai, se va sparge ca un balon spart de un ac. Bucură-te de iubire fără declaraţii fantasmagorice, pe care poate le crezi, la prima vedere, aprins de pasiune şi de entuziasm, dar ca tot ce-i prea mult, riscă să se stingă la un moment dat.

Te cam grăbeşti, pentru că, dacă nu te-ai căsătorit în ultimii 1-2 ani, de exemplu, ai un sentiment ciudat că trece timpul şi tu nu faci nimic în acest sens? E normal să simţi asta de vreme ce luna viitoare casa căsătoriei se va elibera, după ce Nodul Nord ţi-a tot dat lecţii peste lecţii dintre cele mai profunde. Dacă ai învăţat lecţiile cu maturitate, vei putea să te gândeşti la căsătorie în curând, dar încearcă să nu iei deciziile tocmai acum, că s-ar putea să baţi în retragere…

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP