GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru SCORPION. PROFESIE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP
Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIELuna OCTOMBRIE 2018 la serviciu

Norocos ești, nu contestă nimeni, încă de luna trecută când în ograda ta s-au aflat, simultan, doi musafiri cu un efect grozav asupra ta, cei doi benefici, Venus și Jupiter. Stau acolo, împreună, și luna aceasta, ci singurul dezavantaj că Venus va intra în mers retrograd pe 6, și parcă îi mai scade un pic puterea.

De fapt, e o lună de finish pentru tine, din mai multe puncte de vedere, de aceea simți că bateriile tale se descarcă tot mai mult, că tot ce până acum deținea rol principal alunecă, încet, pe un plan secund. De ce? Pentru că octombrie e ultima lună a lui Jupiter în zodia ta, ultima lună a Nodului Nord în Leu, în zona carierei (ok, le mai prinzi un pic și în noiembrie), e singura lună când Marte și Luna Neagră sunt în conjuncție strânsă și când mai intră, în același timp, și Soarele în zodia ta.

Ești pe val, încă, dar e cam ultima ocazie, pentru multă vreme de acum înainte, când te poți concentra atât de serios asupra vieții tale, asupra carierei tale, asupra imaginii tale în societate. Vezi ce se mai poate modifica, repara, retușa, ameliora, ca o recapitulare finală înainte ca multe aspecte ale vieții tale să treacă în umbră. Nu înseamnă că și tu intri în umbră, dar așa o configurație astrală, cu atâta energie concentrată pe valoarea ta, pe profesia ta, pe locul tău în lume, poate nu vei mai avea curând.

Poate e bine, că te mai liniștești și tu în caz că ultimii doi ani au fost o aventură stresantă, peste puterile tale… dar dacă ești genul dornic mereu de aventură, vei simți, în curând că ceva lipsește și… nu cumva te vei plictisi? Ai grijă cum folosești conjuncția guvernatorului tău Marte cu Luna Neagră, să nu faci vreo gafă chiar acum, la final, și să pui în pericol tot ce ai clădit. E ca și cum ai avea o mică bombă la temelia edificiului pe care l-ai construit în ultima perioadă și o eroare de moment poate aprinde fitilul, deci: atenție!

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP