GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru SCORPION. BANI.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP
Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIELuna OCTOMBRIE 2018 prin portofel

Banii vin, asta e important, dar nu te arunca în cheltuieli mai mari decât ai putea duce. Ești pe ultima sută de metri a trecerii lui Jupiter prin zodia ta – că de luna viitoare bye-bye Jupiter! – dar e o perioadă cu noroc, pentru că în zodia ta stau, pentru o vreme și Jupiter și Venus, deci norocul la superlativ e în ograda ta, folosește-l!

Când e vorba de noroc, da, nu se știe nici când apare, nici când pleacă, deci nu exagera cu jocul de-a norocul, ci profită de beneficiile celor două planete bune pentru a-ți rezolva și ultimele datorii care așteaptă la rând.

Nu e o perioadă cu evenimente ieșite din comun prin conturile tale, dar important e că resimți auspiciile norocoase ale lunii și te-ai putea folosi de ele din plin, fără a te juca totuși prea mult cu ele. Nu investi în afaceri riscante, că s-ar putea să nu meargă, nici nu face planuri mărețe cu banii fără a avea deja banii aceeași, deci da, pregătește terenul pentru viitoarele succese financiare, dar nu le da și drumul.

Ești înaintea unui start, de care te vei bucura luna viitoare, când Jupiter va intra în Săgetător, dar acum e vremea să lași terenul curat, înaintea noilor etape. Poți folosi ceva bani pentru bucuria familiei sau pentru bucuria ta, că doar ai și tu visele tale, mai ales dacă ți le-ai tot refuzat în ultima vreme.

Poate spui gata, merit acest cadou și ți-l oferi cu bucurie… mai ales că vine și ziua ta!

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP