GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru SĂGETĂTOR. PROFESIE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOPLuna OCTOMBRIE 2018 la serviciu

Ești ca un cal de curse care tropăie nerăbdător înaintea startului… De ce? Pentru că este ultima lună dinaintea intrării lui Jupiter în zodia ta, și e normal să te cuprindă emoția! Presimți că ți se pregătește ceva, ai un ghimpe în stomac mai tot timpul și aștepți cu diferite trăiri – și cu grijă, și cu frică, și cu entuziasm – să pornească odată aventura.

Nu toate planurile tale vor evolua în ritmul pe care-l dorești acum, unele merg mai lent și mai anevoios, altele mai necesită o recapitulare, dar pregătește-te sufletește pentru ceea ce, în curând, va fi o nouă etapă de viață pentru tine. Doar o lună mai ai de odihnă – aparentă, desigur – pentru că se apropie clipa aceea!

Sunt momente când îți pui multe întrebări legate de viitorul tău profesional, de jobul tău actual, dacă e bun sau dacă te vezi făcând asta în următorii 7 ani, dacă nu cumva mai poți schimba ceva pe ici, pe colo, dar dacă nu ai făcut modificări deja pe parcursul ultimelor luni, poate ar fi bine să amâni orice mare acțiune din cariera ta pentru luna viitoare, pentru momentul acela când, cu surle și trâmbițe, Jupiter va poposi în zodia ta.

Nu e recomandabil să mai faci schimbări chiar acum, ci să le lași pe cele mai importante pentru lunile care vin, ca atare acum poate ar fi bine să te ocupi de trecut, de ultimele retușuri ale proiectelor care se apropie de final sau care sunt în desfășurare, să faci o recapitulare a resurselor de care dispui, ca apoi, cu bagajul plin, să iei startul în noua cursă care începe pe 8 noiembrie.

Acum e mai potrivit momentul pentru o pauză, pentru a înțelege mai bine pe ce teren te afli ca să poți schimba macazul cu succes în curând. E normal să nu mai ai răbdare, e normal să-ți dorești rezultate imediate, dar orice ai face, premiera piesei de teatru al cărui actor principal ești e programată abia după 8 noiembrie!

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP