GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru SĂGETĂTOR. DRAGOSTE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOPLuna OCTOMBRIE 2018 în suflet

Când iubeşti, o spui sus şi tare, şi acelaşi lucru trebuie să faci şi acum! Conjuncţia dintre Marte şi Luna Neagră, deşi te cam face agresiv în comunicare pe alte planuri, te poate ajuta de minune când vine vorba de declaraţii de amor. Poate nu eşti tu cel mai curajos „declarator” de sentimente, dar de data aceasta investeşti atâta energie în conversaţie, încât ai putea face cuceriri pe bandă rulantă doar datorită acestui talent al tău de a vorbi, de a relaţiona, de a socializa.

Peste tot unde te duci, atragi atenţia, ori datorită calităţilor tale intelectuale şi comunicaţionale – că nimeni nu te întrece în conversaţie – ori datorită unui sex appeal ucigător, deci, dacă vrei amor, vorbeşte! Ceea ce spui atrage atenţia asupra ta sau, dacă ţie ţi-a atras cineva anume atenţia, pune mâna pe telefon şi sună-l sau scrie-i!

E nevoie de cuvinte pentru a te face înţeles în iubire, deci trebuie să pui accent pe mesajul care pleacă de la tine: verbal, în scris, la telefon, pe internet, prin orice alte metode de comunicare la care ai acces.

Căsnicia e şi ea unul din punctele de interes ale lunii pentru tine, deci investeşte această imensă energie în dialogul cu partenerul oficial. Aveţi multe de vorbit, de spus, de comentat împreună, dar nu e un monolog aici, ci un dialog viu, reciproc avantajos, cu dus şi întors, deci după ce spui ce ai de spus, taci, ca să asculţi ce spune partenerul. Din unirea ambelor păreri se vor naşte idei excelente, din care amândoi aveţi numai de câştigat.

Vorbeşte despre viitor cu încredere, cu speranţă sau, dacă simţi că e momentul, fă o cerere în căsătorie, poate chiar în primele 5 zile ale lunii. Se presupune că vă cunoaşteţi deja destul de bine, cu bune şi rele, şi vă acceptaţi unul altuia defectele, ca să puteţi trece la nivelul următor cu încredere.  Că de luna viitoare, multe surprize te aşteaptă!

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP