GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru RAC. PROFESIE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOPLuna OCTOMBRIE 2018 la serviciu

Nu-ți plac surprizele, așa e, dar exact ceea ce nu-ți place, se poate întâmpla taman acum, și unul din planurile care pot cunoaște zguduituri bune poate fi cel profesional. Luna Neagră și Marte își dau întâlnire la începutul acestei luni – aspect astral rarisim în acest fel – și are loc într-o zonă a schimbărilor, a răsturnărilor de situație, a marilor probe de încercare, ca atare nu fi atât de sigur pe planurile pe care le-ai construit din greu, nici de poziția ta profesională, nici de proiectele care păreau să meargă în direcția cea bună.

Hodoronc tronc, totul poate fi dat peste cap de cine știe ce noutăți picate din senin: intervenții malițioase ale celor care nu te au la suflet, greșeli sau gesturi pripite, decizii pe care nu le-ai chibzuit suficient înainte, reacții impulsive care nu te reprezintă de obicei, și tocmai pentru că nu ești genul impulsiv, ai putea da în bară…

Stai deci departe de orice factor mare de risc, pentru că nu prea știi să gestionezi situațiile de criză. Fă totul cu cap, lent, nu te băga în acțiuni care cer reacții rapide și răspunsuri imediate, pentru că tu dai randament mai bun dacă ai timp suficient la dispoziție – de gândire, de mișcare, de acțiune, de analiză. Cu cât ai mai puțin timp, cu atât mai mare e riscul de a greși, pentru că, dacă ești strâns cu ușa și ți se spune să dai răspunsul pe loc, s-ar putea să fie o alegere proastă.

Nu te băga în nimic care cere de la tine spontaneitate, pentru că nu ești maestru în acest sens. Dacă e musai să dai un răspuns acum, pe loc, s-ar putea să nu-l mai poți schimba niciodată și astfel ți-ai cam bătut în cuie viitorul.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP