GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru RAC. BANI.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOPLuna OCTOMBRIE 2018 prin portofel

De câteva luni bune tot primești lecții peste lecții legate de felul cum îți administrezi banii – pe de o parte – și despre felul cum te prețuiești tu pe tine însuți, din punct de vedere financiar – pe de altă parte.

Ai învățat că, pentru a câștiga mai bine, trebuie să te pui și tu într-o lumină mai bună, să te lauzi, la o adică, să scoți la iveală calitățile tale care merită valorificate în bani. Dacă stai în banca ta, modest, fără încredere în valoarea ta, cum a vrea să te plătească alții mai bine?

Ești pe ultima sută de metri pentru a te ridica pentru drepturile tale bănești, pentru a îndrepta reflectoarele spre tine, deci hai, fă ceva, acum, în ceasul al doisprezecelea măcar – dacă nu ai făcut-o deja în ultimul an și ceva – pentru a cere ce e al tău, ce ți se cuvine, mai mult decât ce ai primit anterior. Rareori trece Nodul Nord prin Leu, care se ocupă de bugetul tău, iar acum e pe ultima sută de metri, căci în noiembrie părăsește acest sector. Pune mâna pe microfon și strigă tare: merit mai mult, sunt mai bun decât sunt plătit și… ori schimbi jobul pentru un salariu mai mare, ori bați la ușa șefilor cu curaj și le expui cererile tale.

Nu zice nimeni că e simplu, mai ales dacă ești o fire mai timidă, dar dacă n-o faci acum, e posibil să nu mai ai curajul… mulți ani de acum înainte. Ceva te reține, desigur, poate ai mai încercat și altădată și n-a mers, dar dacă ceva te strânge cu ușa și te obligă să iei măsuri de genul acum ori niciodată, o vei face.

Ai multe cheltuieli pe listă, la începutul lunii legate de  casă, de copii, de utilități, mai apoi și pentru plăcerea ta (garderoba de toamnă va primi un ugrade, pesemne!) și dacă nu-ți ajung banii, de undeva trebuie să-i scoți, nu? O poți face făcând un pas în față și spunând ferm: merit mai mult! Poate mărești și tu prețul personal – la propriu sau la figurat…

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP