GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru PEȘTI. PROFESIE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOPLuna OCTOMBRIE 2018 la serviciu

Nodul Nord se apropie, încet, de ieșirea sa din Leu, ceea ce sună liniștitor pentru tine, că prea ți-a dat multe lecții în ultimele luni… Da, a fost și bun tranzitul lui pe aici, pentru că te-a ajutat să-ți estimezi mai bine valoarea, calitățile, să lupți pentru a deveni mai bun sau pentru a arăta care sunt punctele tale forte. Unde aveai lacune – ai umplut. Dacă nu ai știut să lupți pentru supremație – ți-ai adunat forțele și ai reușit să dobândești mai multă încredere în tine însuți. În noiembrie, gata, se termină procesul de evaluare a propriei tale persoane, și acum ești cam pe ultima sută de metri pentru ultimele retușuri, pentru ultimele întrebări existențiale cu privire la munca ta de zi cu zi.

Posibil ca în ultimele luni să te tot fi întrebat dacă te vezi în același job pe mai departe sau, dacă dorința ta te cheamă într-o altă direcție, nu cumva e timpul să iei acum taurul de coarne și să faci schimbarea. Poate meriți mai mult, poate poți mai mult, deci ai curajul să faci un pas mai sus în activitatea ta profesională.

Poate inima te atrage spre un alt nivel în carieră și încă nu deții toate informațiile sau chiar diploma care să-ți ateste pregătirea, dar poți începe de undeva totuși, nu? Găsește acea școală, acel curs, acea instituție care te poate învăța ceea ce nu știi (încă) și te poate propulsa mai ușor spre treapta profesională pe care o visezi de ceva vreme.

Dacă ești printre cei care au făcut deja schimbările majore în carieră în ultimele luni, bravo, acum poți arăta ce știi și ai din ce în ce mai puternică senzația că ai făcut schimbarea cea bună, că ești pe drumul potrivit ție, dar nu te culca pe laurii victoriei. Întotdeauna mai e ceva de învățat!

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP