GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru PEȘTI. BANI.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOPLuna OCTOMBRIE 2018 prin portofel

Luna aceasta începe sub imperiul unei conjuncții nu tocmai bune: Luna Neagră și Marte își unesc forțele în Vărsător, ceea ce te afectează direct pe tine. În primul rând generează o stare de depresie, de frică, de panică, tot felul de emoții negative, dar sursa acestor trăiri neplăcute poate fi de natură financiară.

Ți-e frică de bani, de situația ta financiară prezentă și viitoare, de aceea e bine să sufli și-n iaurt, să nu deschizi portofelul orice ar fi, și ceva te avertizează că o eventuală decizie pripită legată de banii de care dispui ar putea avea efecte negative pentru multă vreme de acum înainte.

Riscul trece prin calea ta, deci, chiar și cel mai mic gest imprudent ar putea fi periculos pentru bugetul tău, deci mai bine lași deoparte orice acțiune financiară care implică un risc, ca să nu regreți graba, pripeala, nechibzuința de moment, în caz că ele se vor manifesta.

Vocea ta interioară te trage de mânecă să nu riști, să nu investești timp, energie și mai ales bani pe cine știe ce direcție neclară, deci ascultă de ea!

Tentația de a deschide portofelul într-un moment impulsiv sau insuficient analizat poate avea efecte grave, deci spune nu la unele cheltuieli! Poate nici nu ai nevoie de ele acum, deci gândește-te și la viitor, nu doar la senzația că ai dori musai acel lucru acum-acum!

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP