GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru LEU. PROFESIE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIELuna OCTOMBRIE 2018 la serviciu

Ești de ceva vreme sub influența unui trigon benefic între Uranus și Saturn, care vizează direct zona profesională, în cazul tău. Aspectul se menține încă, dar e posibil să apară momente în care – deși mergi într-o direcție destul de clară și de sigură – să te întrebi singur dacă e sau nu calea cea mai potrivită pentru tine.

E un sentiment bizar, firesc pentru ultimele zile ale Nodul Nord în zodia ta – în noiembrie va părăsi Leul – și te simți ca un alergător de cursă lungă care intră pe ultima turnantă. Dacă e ultima turnantă, ori poți mări ritmul, cu un efort supraomenesc, ori te lasă puterile, deci ai grijă cum te încadrezi pe ultimul sprint! Poate e șansa pe care o tot aștepți de vreun an de zile… poate e ocazia de a recupera totul și de a restabili ordinea corectă pentru tine, în caz că nu ai luat startul corect, deci nu te opri!

Dacă ai competitori puternici înaintea ta și ești convins că sunt mai buni și vor ieși pe un loc mai bun decât al tău… ei, nu fi chiar atât de sigur. Nici nu știi cum se împiedică pe linia de finish și le-o iei înainte! Da, se poate și așa ceva, ca cei din fața ta să clacheze în ultimul moment și tu să-i întreci cu brio, când poate nici nu mai credeai că ai vreo șansă. Asta înseamnă că trebuie să tragi tare până-n ultimul moment, încă mai pot avea loc schimbări de clasament până în ultima clipă.

Tu oricum ești un învingător prin definiție, dar dacă, între timp, cei din jur te-au mai făcut să-ți pierzi încrederea și optimismul, lucrurile încă se pot schimba în favoarea ta. Ai muncit mult ca să ajungi aici, meriți laurii victoriei, dar încă mai ai un pic de alergat!

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP