GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru LEU. DRAGOSTE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIELuna OCTOMBRIE 2018 în suflet

Nu sperai tu o astfel de lună, dar iată că mai ai parte și de momente dificile în cuplu. Conjuncția dintre Marte și Luna Neagră are loc, în cazul tău, în sectorul dedicat căsniciei, și poate scoate la lumină aspecte deloc plăcute ori pentru tine, ori pentru partener, ori legate de tine, ori legate de partener.

Există și laturi mai puțin cunoscute ale vieții în doi care ies la iveală în momentele de criză, ca cea de acum, deci numai de maturitatea și răbdarea voastră depinde felul cum depăşiți momentul acesta fragil.

În cuplurile în care s-a instalat rutina, în care nu mai există comunicare, în care ceva lipsește pentru a mai sta împreună, un astfel de aspect planetar poate genera haos, divorț, separare, sau măcar o pauză în care și unul și altul să se liniştească și să-și regăsească spațiul personal, viaţa personală. De un astfel de hop vor trece cu bine doar cuplurile care știu să spună ce au pe suflet, care știu să asculte activ, punând preț pe reciprocitate, completare, cooperare. Dacă orgoliile pun stăpânire pe unul din parteneri, riscul unui eșec crește major, deci ține sub control tendința de a o face pe șeful.

Adu-ți aminte de diplomație, de amabilitate, de iubirea care v-a unit cândva și care există încă, deci uită, măcar la începutul acestei luni de persoana ta și pune preț pe NOI, pe DOI, pe ÎMPREUNĂ.

Fiecare separat nu poate face nimic, dar în doi, orice hop e o lecție trecută cu bine. Încă de luna trecută ai învățat să te lași pe tine deoparte și să asculți opinia celuilalt, iar acum poţi demonstra concret ce ai învățat din lecțiile trecute, predate direct pe pielea ta.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP