GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru GEMENI. PROFESIE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIELuna OCTOMBRIE 2018 la serviciu

Tu ești zodia cea mai favorizată în plan profesional, pentru că și Jupiter și Venus din Scorpion, și Neptun din Pești, joacă roluri excelente pentru o lună de succes.

Încă de luna trecută ai știut să folosești auspiciile norocoase, ca atare, dacă tocmai ai luat unele decizii majore la locul de muncă sau tocmai ți-ai stabilit un mare scop profesional, fii sigur că a e foarte bun pentru tine și mergi mai departe. Nu trebuie să le știi pe toate din start, omul cât trăiește, învață!

După ce Venus va da înapoi, prin retrogradare, după 6 octombrie, vei începe să cauți și ce e dincolo de cortină, și nod în papură la deciziile deja luate, să descoperi aspecte pe care nu le-ai văzut la prima vedere, și dezavantajele, și defectele, dar de ce insiști să sapi după ele? Clar că dacă le vei căuta cu atâta ardoare vei găsi și lucrurile rele în ceea ce pare bun, ca atare rezistă ispitei de a săpa după ce nu se vede.

Crede și nu cerceta, cam așa sună situația în cariera ta, deci nu începe să bănuiești că în spatele succesului s-ar afla și un preț de plătit, că orice acțiune bună are și o reacțiune rea, că în orice zonă de alb sigur există și zone de negru. Da, există, nu zice nimeni că totul e prefect, dar îți vei strica toată bucuria succesului dacă începi să le cauți doar pe acestea. O atitudine ușor idealistă, credulă chiar, având maximă încredere în sensul în care te îndrepți, te va ajuta să mergi mai departe cu succes, fără să-ți pui singur bețe în roate.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP