GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru GEMENI. DRAGOSTE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIELuna OCTOMBRIE 2018 în suflet

Asteroidul căsătoriei a intrat în zodia ta, de curând, şi începe să-ţi canalizeze atenţia mai mult spre viaţa în doi. Nu că n-ai fi făcut asta şi înainte, dar parcă îţi concentrezi mai mult energia spre celălalt.

Şi mai mult vei face asta începând cu luna noiembrie, când în zona căsătoriei se va muta, cu surle şi trâmbiţe, Jupiter, dar până una alta, eşti la capitolul: pregătirea terenului. Întinzi covorul roşu, faci curăţenie, pregăteşti totul în amănunt, cu mari aşteptări de la acest eveniment astral rarisim )are loc o dată la 12 ani!). Acum eşti atent la felul cum arăţi, la emoţiile tale, dar şi la dorinţele celuilalt sau, dacă nu există încă cineva alături de tine, parcă deschizi şi mai tare ochii, în căutarea iubirii. E prin preajmă, ar fi bine s-o cauţi cu mai multă atenţie, pentru că e posibil să fi apărut deja, dar să nu o fi descoperit încă.

După ce Venus va intra în retrogradare pe 6, s-ar putea să vină din urmă o serie de aspecte pe care le-ai ignorat sau nu le-ai alimentat, şi să apară surprize pentru inima ta: împăcări cu foste iubiri, dacă se mai poate, acceptarea faptului că iubeşti de multă vreme pe cineva, dar abia acum eşti pregătit să şi începi relaţia, discuţii retroactive cu persoana iubită pentru a repara ce trebuie reparat şi a reinstala armonia între voi.

Viaţa în doi intră în raza ta de acţiune mai mult ca oricând, pentru că, începând cu luna noiembrie, te vei gândi mult mai serios la căsătorie – în caz că nu eşti căsătorit. Dacă eşti, te vei gândi cum să faci căsnicia voastră mai puternică, urcând pe un nivel superior celui anterior: next level, deci! Sunt momente când parcă te temi de destăinuiri sentimentale, deşi simţi lucruri puternice… Sunt momente când e nevoie să mai treci în revistă trecutul, să-ţi aminteşti de vremurile frumoase, de început, ale iubirii, pentru că ţi-e dor de ele…

E vremea promisiunilor şi a angajamentelor de viitor, dar nu te arunca în vorbe mari – pentru că eşti predispus să umfli un balon atât de tare, încât s-ar putea sparge – ca să nu laşi loc de iluzii şi mai apoi deziluzii. Dacă faci promisiuni, fă-le atât cât eşti sigur că le poţi onora, nu spune gogomănii în care poare crezi, acum, dar după o vreme s-ar putea să le retragi.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP