GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru BALANȚA. PROFESIE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIELuna OCTOMBRIE 2018 la serviciu

E zodia ta, e perioada din an în care tu ești în centrul atenției, deci pune mai mult în valoare ceea ce ești. Pui multă pasiune în ceea ce-ți place să faci, poate chiar dând la o parte alte aspecte ale vieții profesionale, încât unii ar putea să-ți reproșeze că neglijezi unele aspecte, că te ocupi mai mult de ceea ce-ți place, dar preferi să investești tot ce ai mai bun într-un proiect pe placul tău, care să-ți pună în valoare calitățile și talentele decât să investești resurse într-o acțiune care nu te prea încântă, sufletește, e doar o obligație sau o corvoadă, în care e întotdeauna loc de eșec și greșeală.

Când muncești cu pasiune, roadele nu pot fi decât excelente, deci adu-ți aminte de acele proiecte – poate unele mai vechi – care, la momentul respectiv, nu prea aveau sorți de izbândă și repune-le în prim plan. Acum ai mai adunat ceva informații sau instrumente ajutătoare pentru ca acel plan să decurgă bine, deci ai putea să-i oferi un restart de minune.

Nu te ocupa neapărat de noi sarcini la serviciu, ci mai degrabă caută prin sertare, prin dulapuri, prin memorie, să vezi ce ai abandonat, ce n-a mers odinioară, ce ai uitat să termini, pentru că acum ai putea face pași mari înainte.

Retrogradarea lui Venus te poate ajuta să scoți la lumină aspecte demult pierdute, dar care acum ar putea fi folosite cu succes pentru a schimba totul spre bine. Poate un vis mai vechi care nu a putut fi dus la îndeplinire o dată… poate un job la care ai visat cândva, dar nu ai ajuns la el… poate un proiect care ți-a făcut plăcere, dar nu a dat roadele scontate… deci sondează un pic adânc printre marile tale dorințe uitate și mai dă-le o șansă. Ar putea renaște frumos!

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP