GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru BALANȚA. BANI.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIELuna OCTOMBRIE 2018 prin portofel

Ai motive de bucurie de vreme ce, în zona banilor, stau încă împreună, luna aceasta cei doi mari benefici: și Venus, și Jupiter, simultan.

Nu e rău, încă din septembrie le-ai avut cele două planete de bun augur de partea ta și poate ai reușit și tu să mai prinzi cheag un pic, poate au venit vești bune legate de creșteri salariale sau de venituri suplimentare cândva (da, prin muncă, nu vine nimeni să-ți ofere pe tavă), dar de pe 6 Venus începe să bată în retragere, prin mers retrograd, ceea ce nu s-a mai întâmplat de foarte multă vreme, și din acel moment e timpul să mai pui frână la cumpărături.

Mai degrabă ți se atrage atenția asupra datoriilor, asupra plăților pe care le-ai lăsat pe linie moartă, de voie sau de nevoie, asupra cheltuielilor mai vechi pe care nu le-ai putut onora, deci gândește-te foarte serios la ce ai lăsat în urmă. Nu le mai amâna!

Acum e momentul cel mai bun să scapi de ele, măcar parțial, ca, de luna viitoare, după ce Venus va renunța la retrogradare, să vină iar remuri mai bune. Folosește retrogradarea lui Venus cu cap, nu face alte datorii la o listă deja mare!

Ultimele zile ale lunii octombrie ți-ar putea pregăti surprize financiare, dar nu neapărat prea plăcute. Deci ai grijă pe ce cheltuiești și cum gestionezi banii, pentru că finalul de lună poate genera un mic cutremur prin buget, ceva răsturnări de situație, dar poate și ceva vești nemaipomenite, cine știe? Când intră în ecuație Uranus, te poți aștepta la noutăți neprevăzute: ori în sus… ori în jos.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP