GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru VĂRSĂTOR. PROFESIE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP
Inapoi la HOROSCOPUL LUNII AUGUSTLuna AUGUST 2018 la serviciu

Ei, de luna aceasta se schimbă ceva în registru: intră Luna Neagră în zodia ta și nu a mai fost pe aici de prin 2009, deci e clar un eveniment aparte. Din păcate, nu e un eveniment care să merite să deschizi șampania și să dai drumul la artificii, pentru că Luna Neagră are reputația unui musafir urâcios ce vine să-ți cam strice ție ploile…

Fii deci pregătit pentru câteva luni de stres, de consum energetic major, de erori și confuzii, o stare generală nu tocmai bună cu efecte probabil și asupra sănătății, de parcă optimismul și entuziasmul cam pălesc. Nu mai ești la fel de încrezător, cum știe lumea, ci începi să te cam împotmolești în hățișul propriei vieți. Noroc că trece, dar luna aceasta are efect bombă, pentru că acolo, în Vărsător, îl mai ai și pe Marte, retrograd și el, deci când se adună la un loc două belele, ce poate ieși decât o explozie?

Fii deci prudent la maximum, nu risca nimic, nu te arunca în nicio direcție care ar putea să genereze vreo furtună, pentru că vei avea de suferit de pe urma eventualelor tale reacții impulsive. Bine ar fi să lași această lună să treacă fără să faci nimic major – să nu începi nimic, să nu decizi nimic, să nu promiți nimic – pentru că exista riscul unui eșec de proporții. Nici nu știi cum spui sau faci ceva ce poate declanșa emoții negative care nu te reprezintă sau care ar putea cauza mari suferințe altora.

Mai bine te ocupi de proiectele deja începute de ceva vreme, pentru că acelea ar putea evolua mult mai bine decât cele complet noi care ar putea lua startul cu frâna trasă.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Esti GEAMAN? Afla mai multe!