GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru VĂRSĂTOR. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP
Inapoi la HOROSCOPUL LUNII AUGUSTLuna AUGUST 2018 în suflet

Nu te simți chiar tu în apele tale cu Marte, încă retrograd până pe 26 august chiar în zodia ta, la care se alătură și Luna Neagră după 6 august, astfel încât cele două vor merge o vreme umăr la umăr pe cer, suficient cât să-ți strice ție încrederea în tine și imaginea de sine. Fii deci pregătit pentru tot felul de senzații neplăcute, care se pot răsfrânge și asupra iubirii. Pentru că și comunicarea lasă de dorit – a ta cu ceilalți, deci și cu partenerul – să nu te mire că jumătatea ta se impune asupra ta cu orgolii foarte puternice, dar nici tu nu te lași.

Unde mai pui că ești una dintre zodiile direct implicate în eclipsa de Soare de pe 11, deci fii pregătit pentru un adevărat carusel de emoții, trăiri, stări ciudate, ba mai bune, ba mai puțin bune, care e și normal să-ți dea liniștea peste cap. A venit vremea să ieși la lumină, să scoți din tine cine știe ce frustrări sau temeri ținute ascunse, să arunci o privire înapoi, la lucruri pe care nu le-ai reparat la timpul potrivit, ca atare nu mai poți ascunde praful sub preș, ci a venit vremea eliberării de un balast emoțional de care nu mai ai nevoie.

Vezi ce te doare, spune clar partenerului ce nu-ți convine, profită de multele planete retrograde de luna aceasta – și Marte și Mercur – care te pot ajuta să te întorci cumva în trecut, la etape mai vechi ale relației de suflet, ca să repari ce se poate. Pentru că da, se poate, cu mult curaj, cu optimism, cu dorință de mai bine, fără să te lași copleșit de nervi și iritare.

În jurul datei de 18 ai putea spune cu mâna pe inimă că totul e din nou bine și ești fericit alături de cel drag.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP