GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru TAUR. PROFESIE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST TAURLuna AUGUST 2018 la serviciu

Dacă ești în căutarea unui nou sens profesional sau țintești spre un alt nivel în carieră, bine ar fi fost dacă te-ai fi grăbit deja și ai fi făcut deja pașii importanți până pe 6 august, pentru că după această dată rău famata Lună Neagră va intra în Vărsător, mai exact în zona imaginii tale socio-profesionale și a carierei unde, timp de câteva luni bune, va cere enorm de la tine.

Nu înseamnă că toate problemele dau buzna acum la locul de muncă, dar va plana un sentiment de apăsare, de pesimism, parcă nu vei mai avea același entuziasm, același chef, aceeași energie pozitivă sau motivație, încât nu e exclus să resimți eforturile tale drept o cale fără sens, fără rezultate.

Intrarea lui Venus în Balanță va mai diminua un pic efectele mutării Lunii Negre în zona carierei, și mai îndulcește un pic amarul, dar oricum, trebuie să fii atent în ce te bagi, pentru că Marte și Luna Neagră, umăr la umăr pot lăsa urme asupra carierei tale. Ai grijă deci la deciziile cu impact major de viitor ca nu cumva să pornești cu stângul. Poate ar fi chiar bine să aștepți să treacă această conjuncție dintre Marte și Luna neagră de luna aceasta – practic să lași luna să treacă fără decizii capitale – ca nu cumva să dai startul unei direcții care se va dovedi a fi doar pierdere de energie și timp.

Ceva lipsește pentru un început de bun augur, deci nu e momentul cel mai bun pentru acțiuni importante în carieră. Nu ajunge doar să vrei și să te implici trup și suflet, pentru că par să mai fie și alte condiții care nu prea depind de tine ți care acum nu sunt intrunite pentru un succes deplin. Tensiunea e mare, nervii întinși, stresul major, te simți cumva strâns cu ușa să iei decizii pe care însă ar fi bine să le amâni pe altădată. Nu prea e momentul noilor începuturi!

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Esti GEAMAN? Afla mai multe!