GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru TAUR. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST TAURLuna AUGUST 2018 în suflet

Nimeni nu privește iubirea mai serios ca tine, mai ales în primele zile ale lunii când Venus se află încă în Fecioară și cere enorm de la tine. Partenerul poate fi încântat să te vadă atât de implicat, atât de aplecat asupra nevoilor voastre, de cuplu, și se bazează mult pe ceea ce ai tu de oferit. Ești partenerul perfect, ești acolo la nevoie, sari în ajutorul celui drag, preiei pe umerii tăi tot ce e mai greu, încât, dacă ai fi erou de poveste, ai fi acel cavaler în armură strălucitoare care apare la momentul oportun pentru a salva situația.

Cum să nu-l cucerești pe cel drag cu asemenea atitudine cavalerească, pentru că tu poți orice și ești dispus să faci orice pentru binele amândurora. Nu uiți nici de declarațiile frumoase de dragoste, nu uiți nici de daruri sau flori, pui preț pe ceea ce știi că-i face celuilalt plăcere și i le oferi din abundență, ceea ce-ți va asigura succesul în plan sentimental.

Poate doar trecător se mai pot ivi animozități acasă, mai ales la început de lună, dar nu pentru că ai fi tu vinovat de ceva, ci pentru că partenerul doar se înfruptă în darurile tale, cere și ia de la tine totul, dar nu prea știe să-ți ofere la fel în schimb. Ești dispus să treci cu vederea și acest lucru, dar totuși ceva în inima ta doare, pentru că, la cât ai tu de oferit, parcă ai fi așteptat și tu ceva la fel de frumos înapoi. Poate după ce va reveni Mercur din mersul retrograd, lucrurile vor reveni la normal și în cuplu, redescoperind bucuria de a fi în doi, de a discuta despre câte-n lună și stele și de a vă face unul altuia complimente, declarații, promisiuni.

În jurul datei de 4 august, ești un mare cuceritor, nici ție nu-ți vine  crede ce ușor scoți de la naftalină arsenalul de seducție care te poate ajuta să atingi ușor inima celuilalt.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP