NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru SĂGETĂTOR. PROFESIE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST SAGETATORLuna AUGUST 2018 la serviciu

Mai mare dragul să te apleci asupra sarcinilor de serviciu, luna aceasta. Depui multă energie, pasiune, simț de răspundere și cine te are în echipa de lucru are numai de câștigat, pentru că ești un bun executant care-și vede de treabă fără să ceară prea multe indicații de la alții. Preferi să muncești pe cont propriu, poate și pentru că, cel puțin luna aceasta, nu dai prea mult randament dacă ai șefi deasupra ta gata să-ți țină predici autoritare. Nu tolerezi ușor orgoliile altora, de aceea ar fi bine să stai departe de cei care nu-și mai încap în pielea lor și o fac pe șefii, căci nu le vei tolera ușor atitudinea cu nasul pe sus. Poate nici nu le recunoști superioritatea, deși există în preajma ta suficienți oameni de valoare care ar merita ascultați, dacă ar ști să-și exprime ideile cu modestie, nu cu infatuare.

Poți resimți și o echilibrare financiară, direct legată de munca pe care o prestezi, pentru că roadele pentru care ai muncit atâta încep să se vadă, ceea ce te stimulează să tragi și mai tare, să muncești și mai mult.

Singurul punct slab al lunii, pentru tine, e, totuși, comunicarea. Ești nervos, nu gândești înainte de a spune, arunci cu vorbele, unele chiar mult prea dure pentru un tip simpatic, așa cum ești tu, de aceea mulți nu te mai recunosc și se întreabă ce ai pățit. Ți s-a cam umplut paharul și ai putea răbufni într-un mod foarte agresiv și deloc plăcut, deci, tocmai pentru că știi că ești o bombă cu ceas, care abia așteaptă să i se aprindă fitilul, ține sub control cuvintele, nervii, reacțiile agresive.

Inclusiv deciziile pe care le iei conțin o doză de risc, deci evită să iei decizii rapide, bruște, luna aceasta, că s-ar putea să fie cele mai proaste din ultimii 9 ani! Gândește de o sută de ori înainte de a spune ce ai ales! Nici examenele nu te ajută prea mult, fiind una dintre cele mai riscante perioade pentru orice gen de activitate intelectuală majoră.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Esti GEAMAN? Afla mai multe!