GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru SĂGETĂTOR. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST SAGETATORLuna AUGUST 2018 în suflet

Vai, ce furtună e în viața ta sentimentală, încât cel mai greu îți va fi să ții sub control ieșirile extreme. Treci de la nervi la calm într-o clipită, azi iubești cu pasiune, mâine ai putea aluneca în extrema cealaltă, și spui vrute și nevrute. Ai grijă la promisiunile de viitor, pentru că ești atras de planuri imposibile sau pe care tu singur le vei destrăma după ce îți vei da seama că te-ai aprins cam tare.

Ai putea face angajamente sentimentale care sună foarte frumos, la prima vedere, ca apoi să-ți dai seama că te-a cam luat valul și ai spus și ce nu trebuia sau ce nu poți face. În loc să faci astfel de promisiuni mult prea mărețe, în care poate nici tu nu crezi, mai bine ai arunca o privire înapoi, la momente asemănătoare din trecut când ai dat singur în bară și învață din propriile erori. Nu te mai arunca în nebunia iubirii, pentru că știi și tu că-ți trece cam repede și apoi uiți tot ce ai promis.

Cuvântul de ordine al lunii, în iubire, ar trebui să fie cumpătare, deci nu sări calul, nu face nimic în cantități prea mari, pentru că orice abuz de acest gen se poate solda cu nefericire. A ta sau a partenerului! Dacă tot e vorba de cumpătare, de modestie, de calm, de echilibru, mai bine te ocupi de vechi animozități de cuplu, pentru că ai starea potrivită pentru a aplana lucrurile și a restabili liniștea. Partenerul vrea multe de la tine și tu de la el, dar ce-ar fi să puneți accent pe reciprocitate și să faceți totul în tandem? Apelează la el în tot ce faci și bazează-te pe sprijinul său.

În jurul datei de 8 ai putea regăsi echilibrul în viața sentimentală, readucând totul la un nivel confortabil pentru amândoi, totul e să păstrezi lucrurile pe acest nivel și mai departe.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP