GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru GEMENI. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST GEMENILuna AUGUST 2018 în suflet

Venus intră în Balanță pe 8 august, și e binevenită acolo pentru că se va ocupa o vreme de inima ta. Aduce iubire, deci fii pregătit pentru emoții de care îți era dor. Te-ai putea îndrăgosti din nou și te vei trezi privind în gol, visând aiurea, sperând să sune telefonul și să ieși la o plimbare romantică în parc… și chiar sunt șanse să se întâmple. Și pe tine te vizează acum Cupidon, e cu săgeata îndreptată spre inima ta, deci totul e să-l lași tu să te atingă!

Ce-i drept, Marte retrograd și Luna Neagră, umăr la umăr luna aceasta, mai strică un pic lucrurile, deci bine ar fi ca, înainte de a te îndrăgosti lulea și să-ți pierzi mințile, să ai o discuție între patru ochi cu cel care-ți face acum curte, ca să-ți dai seama dacă sunteți pe aceeași lungime de undă, dacă sunteți compatibili din punct de vedere intelectual, ca nu cumva să te îndrăgostești de cineva cu care… nu prea ai nimic în comun, alături de care nu evoluezi în același ritm sau în aceeași direcție.

Există riscul să-ți pierzi mințile după cineva care, da, poate te atrage incredibil de mult, îți arde inima, dar când o să vă treziți după ce flama va trece, să descoperi că nu prea vă leagă nimic. Tu decizi dacă permiți unei astfel de iubiri să te cuprindă! S-ar putea ca ștacheta ta să fie destul de sus și mai devreme sau mai târziu ceața aceasta să se ridice de pe ochi și să vezi realitatea așa cum e și atunci nu te mai ajută Cupidon! Iubește, dar fă-o cu cap, ținând cont de asemănările și deosebirile esențiale dintre el și ea, ca să nu ai surprize.

În jurul datei de 6, iubirea te cucerește de tot, și nici nu dormi noaptea gândindu-te la cel care ți-a furat inima.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP