GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru GEMENI. BANI.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST GEMENILuna AUGUST 2018 prin portofel

Greu se fac banii luna aceasta! Ți se cer eforturi consistente pentru cel mai mic profit, dar nu ai încotro: pui mâna pe unelte și treci la treabă, pentru că deh, pentru bani muncește oricine… Vor fi momente, pe parcursul lunii, când vei fi copleșit și de cheltuieli, pe de o parte, lista datoriilor devenind de multe ori o povară care nu te lasă nici să respiri, dar și de muncă, încât tare ți-ai dori o vacanță, pe care se pare că nu prea ți-o poți permite, momentan, fiind încă legat de serviciu și de proiectele în derulare.

Cu mari eforturi aduni fiecare leuț și te doare sufletul când vezi că l-ai adunat atât de greu și s-a dus într-o clipită pe cine știe ce datorie în așteptare. Nu te gândi la lucruri de lux sau la capricii, pentru că nu e momentul potrivit pentru ele, ci acum mai bine te concentrezi spre cele mai apăsătoare, mai urgente sau mai vechi datorii pe care le ai pe listă, ca să scapi cât mai repede de ele.

Pe 6-7 a lunii stresul financiar poate fi cel mai mare, deci ai grijă cum manevrezi banii.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP