GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru CAPRICORN. PROFESIE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOPLuna AUGUST 2018 la serviciu

Ce bine că scapi de unul din companionii tăi, un musafir nepoftit la urma urmei care te-a iritat enorm în ultimele luni. E vorba de Luna Neagră, desigur, care părăsește zodia ta și timp de vreo 9 ani de acum înainte, nu vei mai auzi de ea la poarta zodiei tale. Răsuflă ușurat, căci ai scăpat de unul din marii tăi inamici, și de acum ai să te bucuri altfel de Saturn și Pluto, încă bine instalați în Capricorn.

Altfel te simți în compania celor doi, decât sub patronajul Lunii Negre care ți-a pus din greu răbdarea la încercare. Te-a făcut să-ți pierzi încrederea în tine, să faci greșeli, să iei decizii proaste, să bați pasul pe loc în multe privințe, deci mai ai cam jumătate de lună de tolerat  – plus retrogradarea lui Mercur care tot asupra serviciului își lasă amprenta – și apoi gata, te poți liniști.

Intră și Venus în Balanță, ceea ce va ameliora major atmosfera în plan profesional și dintr-o dată se luminează orizonturile. Apare și soarele pe strada ta deci e clar o schimbare de vibrație în cariera. Dacă tot se limpezesc așa de bine apele, de acum te vei putea concentra asupra marilor tale ambiții profesionale cu alt tonus, cu mai multă încredere în ceea ce faci, pentru că Luna Neagră ți-a cam șubrezit respectul de sine și adeseori ai renunțat la primul hop.

Concentrează-te asupra muncii tale, pentru că de acum vei da mai mult randament!

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Esti GEAMAN? Afla mai multe!