GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru CAPRICORN. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOPLuna AUGUST 2018 în suflet

Ce ușurare! Luna Neagră finalmente te părăsește pe 6 și timp de 9 ani n-o să mai auzi de ea prin zodia Capricornului. Da, rămân încă acolo Pluto și Saturn, ca doi străjeri care stau cu ochii pe tine și nu te lasă să miști în front, dar e spre binele tău, la urma urmei. Măcar ai scăpat de mic piază rea, Luna Neagră, și fără ea aici parcă începi și tu să te mai bucuri de viață și să-ți recapeți încrederea în tine, că tare s-a subțiat în ultimele 9 luni…

Dacă ai din nou încredere în persoana ta, vei reuși să te prezinți lumii într-o altă lumină, ce te ajută să atragi atenția asupra ta, perfect pentru o nouă cucerire! Pasiunea nu lipsește din meniu, chiar aceea fizică, de care uneori te temi sau nu vrei s-o lași să te conducă, dar eclipsa de Soare de pe 11 te poate pune în situația ciudată de a trăi iubiri intense, emoții dintre cele mai aprinse, cum rareori ai parte, tu, o fire predominant rațională.

Acum parcă ți se aprind călcâiele, parcă ai dat drumul la flacără, lași pasiunea să te mistuie, dar pentru că e vremea vacanțelor, ar putea fi doar o aventură de vară, care… nu se știe dacă va dura. Dar dacă îți lipsea pasiunea, ai putea avea parte de ea din belșug, dar numai dacă rațiunea o lasă să dea năvală în inima ta. Dacă o mai ridici și la rang de artă, atunci ar putea fi una din acele iubiri pe care n-o vei uita ușor.

În jurul datei de 11 – deci chiar la eclipsă – ai putea primi vizita lui Cupidon în straie noi, strălucitoare, și te-ar putea zăpăci sau subjuga cu totul, deci ai grijă de inimioara ta!

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP