NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru BALANȚA. PROFESIE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST BALANTALuna AUGUST 2018 la serviciu

Muncești pentru bani, în fond cine n-o face, ca atare motivația ta în toate eforturile pe care le depui e strict financiară. Ți s-au făcut niște promisiuni care sună tentant și care te stimulează să îți vezi de treabă oricât de greu ar fi. Ai planuri mari și cu banii aceia, pe care îi vei primi la final, dar și în plan profesional, pentru că ești conștient că tot ce reușești să clădești acum, va conta mai apoi la imaginea ta profesională, la palmaresul tău.

Eclipsa de Soare din 11 august are un efect ciudat asupra planurilor tale de viitor, ori pentru că brusc descoperi că de fapt tu altceva vrei de la viață, de la carieră, de la viitor, decât ceea ce credeai înainte, ori ai revelația propriilor tale calități, devenind mai conștient de valoarea ta, de pregătirea ta, de personalitatea ta. Poate fi un moment bun să arăți lumii cine ești și ce poți, să tragi tare pentru a-ți atinge aceste ambiții.

Marele trigon dintre Neptun și Jupiter care poate viza și locul de muncă ar putea avea efecte, pe viitor, asupra jobului, deci, dacă visezi la un serviciu mai bine plătit, ar fi bine să începi să-l cauți, nici nu știi de unde sare iepurele!

Cum banii sunt condiția cea mai puternică în munca ta, ești pregătit de o nouă provocare numai dacă perspectivele financiare arată mult mai bine decât în prezent. Fii atent, că s-ar putea să apară de undeva o ocazie bună!

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Esti GEAMAN? Afla mai multe!