GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP AUGUST 2018 pentru BALANȚA. DRAGOSTE.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Horoscopul lunii AUGUST BALANTALuna AUGUST 2018 în suflet

Hm, unde crezi că-și dă întâlnire Marte și Luna Neagră luna aceasta? Taman în zona iubirii pentru tine, ca atare pregătește-te pentru surprize mai puțin plăcute. Orice se poate întâmpla cu inima ta, în asemenea configurație astrală: să suferi în iubire, să simți disperarea pe pielea ta, să plângi, să suspini, să-ți pierzi încrederea în relația pe care o dezvolți, să te simți debusolat, înșelat, dat la o parte, deci cam toate emoțiile acelea care nu te reprezintă pe tine de obicei, tu, un om care pune atâta preț pe viața de cuplu armonioasă și frumoasă…

Dar tocmai pentru că știi că trece un nor peste iubirea ta, vei ști să iei măsuri la timp, ca să nu lași cei doi inamici să dea peste cap tot ce ai clădit frumos în iubire. Ca atare luptă cu posesivitatea, cu egoismul, cu orgoliile, cu pesimismul, cu neîncrederea, pentru că toate aceste puncte sensibile pot strica multe în viața sentimentală.

Luna Neagră, însă, va mai sta aici în zona iubirii câteva luni de acum înainte – și gândește-te că nu ai mai avut parte de această vizită de acum 9 ani, deci clar că vine cu o atmosferă nouă, nu tocmai benefică – deci înarmează-te cu toate resursele pozitive de pe lume pentru a face față provocărilor prin care inima ta va trece.

În jurul datei de 14 ai putea găsi o soluție de a restabili binefăcătoarea stabilitate de cuplu, acea armonie mult dorită, deci trebuie să depui ceva eforturi pentru ca iubirea să se mențină pe un teren frumos. Noroc de Venus care intră în zodia ta și, cu ea alături ca aliată și prietenă, vei ține piept celor doi inamici instalați în Vărsător, de unde fac tot felul de șicane iubirii.

Horoscopul lunii AUGUST 2018: IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP