GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA. Horoscop 2018 * VIII. Influenta NODULUI NORD.

Inapoi la Horoscop 2018 FECIOARA

Influenta NODULUI NORD in 2018.

Pâna pe 15 noiembrie, NODUL NORD se afla în LEU, ceea ce pentru tine nu ocupă cea mai fericită poziție. Te obligă să privești mult în interiorul tău, să vezi ce se ascunde acolo și să faci lumină în ungherele inimii, în străfundurile ființei, poate chiar sondând și mai departe, spre viețile anterioare, dacă tu crezi în ele, pentru că această reactivare a zonei profunde a eului tău scoate la iveală aspecte, detalii, informații, vise, gânduri, emoții, resurse care poate nici nu știai că există acolo.
Cu totul altfel vei sta după ce Nodul Nord iese din Leu și intră în Rac, după 15 noiembrie, ajutându-te să iei totul la puricat, dinspre trecut spre viitor: rezolvi, repari, ștergi, uiți, ierți, restabilești ordinea în trecutul tău ca să poți construi mai apoi viitorul. Nu poți trece la un episod nou din viața ta până ce nu ți-ai învățat lecțiile trecutului și nu ai lăsat acele vremuri în ordine deplină. Dacă trecutul e un haos, nu poți construi nimic durabil, deci ia-ți timpul necesar pentru a face curățenie în spatele tău ca să fie apoi curat și în față.

Îndemnul perioadei: sondează înlăuntrul tău, descoperă cine eşti în profunzime, ce ascunde eul tău intim, înţelege-te pe tine însuţi, sacrifică ceva acum pentru o viaţă mai bună mai târziu, relaţionează cu divinitatea, redescoperă latura spirituală a vieţii, controlează-ţi emoţiile şi trăirile, depăşeşte-ţi limitele şi repară-ţi defectele, dedică-te altora cu sufletul deschis şi necondiţionat, reformulează-te în interior!

PIETRELE NOROCOASE pentru FECIOARA in 2018:

ACVAMARIN, LABRADORIT, FLUORIT, CARNEOL.

Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8