GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA. Horoscop 2018 * II. Influenta lui JUPITER.

Inapoi la Horoscop 2018 FECIOARA

Influenta lui JUPITER in 2018.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie ajută Fecioarele, oferindu-le incisivitate și forță în exprimare, curajul de a-și exprima opinia, energie pentru a (re)stabili punți de legătură cu oamenii. Pui preț pe relațiile cu lumea, dar acelașii Jupiter poate crea  și animozități cu unele persoane, descoperind că ai prin preajmă și vecini recalcitranți, și prieteni care nu te au la suflet, și colegi care te bârfesc pe la spate. Norocul tău e capacitatea de a descoperi cine este de partea ta și cine nu, astfel încât să faci ordine în jurul tău, la nevoie, deci nu te sfii să scoți din viața ta acei oameni a căror influență nu te mai ajută la nimic. Fă curat printre cunoștințe și prieteni, nu rămâi singur, nu te teme!

La început de an, descoperi că ai inamici în loc de amici, dar mai bine îi scoți din viața ta cu fermitate, nu (mai) ai nevoie de ei! Dar ai și tu grijă la ce spui – mai ales la început de an – pentru că și tu ești cam critic și chiar răutăcios, depinde în ce direcție folosești această pasiune în comunicare: dacă o îndrepți spre succes profesional – merge, dacă o îndrepți spre cei la care ții – nu mai e deloc bine…

JUPITER ÎN SĂGETĂTOR după 8 noiembrie nu mai e la fel de benefic pentru Fecioare, punându-le în situații cu impact emoțional major, dar din care au multe de învățat. Te apleci mai mult asupra vieții personale, care necesită un dram de înțelepciune, de maturitate, de grijă. Unele Fecioare se gândesc foarte serios la viața de familie – să aibă copii, să se mute la casa lor – altele se gândesc să emigreze sau doar să plece în străinătate la studii, deci va fi o luptă între a-ți implanta rădăcinile într-un (alt) loc unde să te simți acasă sau să pornești spre lumea largă, acolo unde te cheamă alte aspirații.

Multe Fecioare vor alege în 2018 – sau, dacă nu acum, se poate și în 2019 – să părăsească zona de baștină sau țara de origine, alegând alt sens de mers. Ușor nu e, mai ales pentru o Fecioară care nu este foarte amatoare de aventură, dar nu vei mai avea prea curând acest curaj, aproape nebunesc, de a-ți extrage rădăcinile dintr-o zonă pentru a le implanta în altă parte. Dacă nu o și faci, anul acesta, măcar încolțește acum gândul să o faci în curând. Depinde cât de multe te leagă încă de spațiul în care ai trăit în ultimii ani: amintiri, bunuri, oameni dragi.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8